Repeat: Ride of your life

Vardagen / Permalink / 4
Jag har alltid vetat att livet är en berg och dalbana, det finns saker som sker av en anledning sen finns de saker som sker för att man medvetet gör det eller av en olyckshändelse. Det kan vara saker som får en att må bra, men de kan också vara saker som får en att åka ner för backen, eller runt i en lop om det bara varar en kort stund.

När man föds kliver man på berg och dalbanan
och man slutar inte åka förrens man kliver av vid sin död.

Det spelar ingen roll i mina ögon vad de är man pratar om, de är ändå upp och ner och inte minst i kärlek. Av någon konstig anledning så när man är ensam så ser man folk hålla handen hela tiden, man ser folk kyssas och hålla om varandra. Visa kärlek till varandra och man har ingen aning om vad som pågår när dom är hemma. Man vet att alla människor hamnar i bråk och konflikter men vill man lösa något så kämpar man för det, eller hur? Man visar att det är det man vill, eller?

Jag tror det, eller jag hoppas det.


Lyssna bara!

Jag har väntat, jag har förlåtit och jag har gråtit,

det börjar bli dags att de går upp för backen igen.

 

 

 

 

 

 

Om du vill något, var inte rädd för att sträcka ut din hand och ta din chans... :)

#1 - - D:

va fint <3

#2 - - Timur:

Tjo,Har du kollat upp statusen på varorna vi beställde? Tänkte om det kanske är dags snart eller om ni inte hade fått inloggning så kanske vi får ringa och fixa det.Kram

#3 - - Carina:

Klart ja har, alla saker utom minnena har kommit men de vet du ju nu eftersom ja ringde dig ;)Kram

#4 - - JBUDD:

I made that movie! I was looking on my youtube account and it said that I had 20 views coming from this swedish blog.I'm glad you liked it ;) I remade this video too if you want to see it.

http://www.youtube.com/watch?v=2zdqF05rS58this is my channel:

http://www.youtube.com/user/hardbedand this is my blog:

http://jbuddnews.blogspot.comthanks again for watching :D

Till top